Successos

Acta notarial per revelar que es va ajaçar amb el rei

Liliane Sartiau, septuagenària belga, encarrega al lletrat Jaume Pararols que entregui a Joan Carles I la declaració notarial sobre la concepció de la seva filla

Liliane Maria José Ghrislaine, una septuagenària belga, va fer divendres passat davant un notari de la notaria De Groo, Blindeman, Van belle, Parmentir& Van Oost, de Gant, una declaració formal per proclamar que el desembre del 1965 va mantenir successives relacions íntimes amb el rei d'Espanya a través de les quals va concebre la seva filla Ingrid Sartiau, nascuda l'agost del 1966, la dona que ja va presentar una demanda de paternitat a Joan Carles I, al mateix temps que també ho feia l'empordanès Albert Solà.

L'acta notarial (que va costar 400 euros a la declarant) es va fer en presència del lletrat gironí Jaume Pararols, que consta en el document com l'agent encarregat de transmetre personalment la declaració notarial de Liliane Sartiau a mans de Joan Carles I, únic destinatari i única persona a qui Sartiau, a través d'aquesta acta, faculta per obrir la declaració perquè tingui validesa formal. Pararols va viatjar expressament a Bèlgica per entrevistar-se amb Liliane Sartiau i obtenir la declaració notarial, un cop els jutjats de primera instància número 19 i 90 de Madrid van desestimar sengles demandes de paternitat d'Ingrid Sartiau i Albert Solà, que es consideren germans, i fills de Joan Carles I. La declaració notarial, en què el notari especifica que dona fe que Sartiau declara la seva relació amb el rei, aclareix, però, que no certifica l'existència de la relació, i servirà en cas que el rei no atengui les pretensions de Sartiau de fer-li un reconeixement, perquè Jaume Pararols redacti, segons ha anunciat, una nova demanda de paternitat. Els demandants tenien un termini per presentar recurs contra la no admissió de les demandes (les jutgesses van argumentar que el rei era irresponsable en l'àmbit civil de la mateixa manera que ho és en l'àmbit penal), però el lletrat Pararols, segons ha explicat ell mateix, ha decidit deixar transcórrer el termini sense fer recurs i presentar, si s'escau, noves demandes amb noves aportacions.

LA XIFRA

400
euros
va facturar el notari de Gant per donar fe que Sartiau declarava que havia tingut relacions intimes amb el rei.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.