Successos

policial

Descens d'un 95% del nombre de robatoris en el mercat de Tossa a l'estiu

Entre juliol i agost del 2012 hi va haver una vintena de furts, i enguany només n'hi ha hagut un

Aquest any s'ha incrementat la vigilància policial al mercat

El nou dispositiu especial de seguretat de la policia local de Tossa per evitar robatoris durant l'estiu en el mercat setmanal de la població sembla que ha donat els seus fruits. Les xifres revelen que dels més de vint robatoris que hi va haver durant el juliol i l'agost de l'any passat en el mercat setmanal s'ha passat enguany a només un durant el mateix període de temps. Concretament, l'únic furt que hi va haver va ser el d'un lladre que va obrir una bossa i es va endur una cartera. Així doncs, de mitjana, s'ha passat d'haver-hi dos robatoris cada vegada que tenia lloc el mercat setmanal, a tan sols un en els mesos de juliol i agost.

De quatre a cinc agents

Aquest nou dispositiu especial de seguretat ha consistit en la posada en funcionament cada matí de mercat setmanal –els dijous– d'uns controls estàtics per part de la policia local a les entrades de la població. A més, durant totes les hores de mercat, quatre o cinc agents han patrullat pels carrers on s'emplacen les parades.

A banda del detingut per haver sostret una cartera al mercat dels dijous, aquest estiu la policia local de Tossa també va detenir el 19 d'agost tres persones de nacionalitat xilena que es dedicaven a robar objectes de l'interior dels vehicles estacionats prop de les platges de la localitat. Els fets es van saber després que una patrulla motoritzada va detectar moviments sospitosos dels individus i s'hi va acostar. Els pispes van fugir en un primer moment, però després van ser detinguts. Durant l'escorcoll van trobar en el seu poder diversos objectes que havien robat trencant els vidres dels vehicles.

LA XIFRA

2
robatoris
al dia hi havia de mitjana l'any passat cada vegada que tenia lloc el mercat setmanal a Tossa.

LA DATA

19.08.13
és el dia
en què la policia local de Tossa va detenir tres persones que havien robat a l'interior de vehicles.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.