Successos

POLICIAL

Uns fugitius envesteixen un cotxe de la policia de Lloret

Busquen el cotxe sospitós, propietat d'un home amb currículum de lladre

La persecució d'uns sospitosos detectats diumenge rondant en una urbanització de Lloret de Mar va acabar amb un cotxe patrulla de la policia local abonyegat després de ser envestit pel Mercedes dels fugitius, que van aconseguir escapar.

Pels volts de les sis de la tarda, una patrulla de la policia local va voler identificar un Mercedes amb tres ocupants que rondava a l'entrada de la urbanització Mas Romeu. El conductor del Mercedes no es va aturar i es va iniciar una persecució dels fugitius, que van agafar la carretera en direcció a Vidreres. Van demanar reforços i una altra patrulla va intentar interceptar el Mercedes, però el conductor va envestir el cotxe policial i va continuar la fuga i la policia el va perdre de vista. El vehicle va quedar notablement abonyegat però els agents no van resultar ferits. La policia va passar les dades del vehicle sospitós als Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació per intentar localitzar el vehicle i els seus ocupants. A través de la matrícula s'ha pogut determinar que el Mercedes no havia estat robat però el seu propietari, veí de Sant Adrià de Besós, té un currículum de lladre als fitxers policials i ha estat detingut per robatoris a camions a l'estil dels anomenats teloners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.