Successos

policial

Roba una canya de pescar i l'envien a la presó

El lladre va ser enxampat per l'amo de l'establiment comercial de Blanes

Un lladre multireincident ha ingressat a la presó després que el 10 d'octubre passat l'enxampessin robant una canya de pescar en una botiga de Blanes.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de vuit del vespre del dijous 10 d'octubre. Segons van explicar testimonis dels fets, un home va entrar en una botiga d'articles de pesca del municipi selvatà i, aprofitant que el propietari estava entretingut amb altres clients, va furtar una canya de pescar que tenia exposada per a la venda al públic. L'amo del comerç, però, va veure que aquell home l'havia robat i va sortir tot darrere per empaitar-lo. Quan el va atrapar, va retenir-lo i va trucar immediatament als Mossos d'Esquadra.

Un cop els agents policials van arribar al lloc dels fets, van comprovar que el lladre no duia a sobre cap tipus de documentació identificativa. Per això el van traslladar a la comissaria de Blanes per saber la seva identitat i si tenia algun tipus de causa oberta amb la justícia. Després de fer les comprovacions pertinents, els agents van adonar-se que al detingut li constaven un total de dinou requeriments judicials i tenia un ampli expedient policial.

Crida i cerca

Concretament, acumulava vuit ordres judicials d'esbrinament de domicili –que feien que, a l'hora de citar-lo a judici, no se l'hagués pogut localitzar– i onze ordres de crida i cerca.

L'home va quedar detingut i l'endemà, dia 11 d'octubre, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va ordenar que ingressés a la presó. Es tracta d'un home de 49 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.