Successos

política

El suposat fill del rei deixa PxC d'Anglada

Albert Solà ha vist ara que al partit hi ha gent amb “passat terrorista”

Albert Solà Jiménez, el veí de la Bisbal d'Empordà que reclama que el rei Joan Carles I el reconegui com a fill, ha abandonat Plataforma per Catalunya (PxC), partit que li pagava els serveis jurídics i pel qual ja s'havia proclamat alcaldable de la Bisbal, en adonar-se que la seva línia és “islamofòbica”.

Solà, en un comunicat que ha fet públic, exposa que es va afiliar a PxC perquè se li va dir que era un partit de centre i que pensava “que anava contra la immigració il·legal i contra la corrupció política i institucional”. Diu que ara s'ha adonat que Anglada dóna protagonisme a gent amb passat terrorista, com ara Carles Francisoud, alcaldable de PxC per Badalona condemnat a vuit anys de presó per haver posat bombes en una clínica avortista i en un cementiri jueu, i també a Daniel Ordóñez i Albert Pericas, que tenen “un passat com a skinheads”. Solà també relata que ha vist que les joventuts del partit són un calc dels neonazis d'Alba Daurada perquè porten la mateixa indumentària i professen la mateixa filosofia, i que Anglada manté vincles amb partits dretans i xenòfobs com ara el Vlaams Belang. “Com que no combrego amb la ideologia neonazi he decidit posar fi a la meva afiliació en aquesta formació i anuncio que em presentaré igual a l'alcaldia de la Bisbal amb un partit independent que estic dissenyant amb el meu advocat, Francesc Bueno”. El lletrat Bueno ha presentat la renúncia a continuar representant Anglada com havia fet fins ara, perquè no se l'identifiqui amb la ideologia del seu partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia