Successos

Detingut a Vidreres per abusos sexuals a menors

Els enregistrava en vídeo i els fotografiava, i posteriorment ho difonia per internet

La Guàrdia Civil ha detingut en els darrers dies una persona a Vidreres per haver abusat sexualment de menors i haver-ho enregistrat en vídeos i haver-ne fet fotografies que posteriorment difonia per internet. La investigació es va iniciar fa dos anys, al gener, després de la denúncia d'un ciutadà anònim que, per error, es va descarregar un arxiu amb contingut pedòfil mitjançant programes per compartir arxius a través del sistema P2P. Segons un comunicat de l'institut armat, l'operació s'ha coordinat des d'Alacant i s'han arrestat tres persones més arreu de l'Estat, a Somo (Cantàbria), Peñarroya-Pueblonuevo (Còrdova) i Vigo. Les investigacions van determinar que els detinguts presumptament posseïen imatges i compartien a la xarxa vídeos i imatges de pornografia en què menors d'edat eren explotats sexualment i fotografiats o gravats mentre s'abusava d'ells. Els agents van identificar i localitzar els punts de descàrrega.

Quatre escorcolls

A més de les detencions, hi ha hagut quatre escorcolls en diferents domicilis, en què es van intervenir quatre discs durs, un ordinador portàtil i diversos DVD amb material pedòfil. Els detinguts, el material i les diligències han estat posats a disposició del jutge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia