Successos

Quatre joves, ferits en un xoc amb un autocar

Tenen entre 16 i 19 anys i viatjaven amb un turisme que va ser envestit a Vidreres

Quatre joves van resultar ferits dilluns al vespre en un accident entre un autocar i un cotxe a la C-63 a Vidreres, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El xoc es va produir sobre les nou del vespre al quilòmetre 11,5, on, per causes que es desconeixen, van col·lidir els dos vehicles. Els ferits són els quatre ocupants del cotxe. Un d'ells va quedar ferit greu, mentre que els altres van resultar ferits lleus. El ferit greu és un jove de Maçanet de la Selva que va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona i els altres tres ferits lleus són dues noies de Vidreres i Sils, de 16 i 19 anys, i un noi de Lloret de Mar, de 17 anys, evacuats a l'hospital Santa Caterina de Salt. En l'autocar, hi viatjaven quatre persones més, que van sortir il·leses de l'accident.

Motorista accidentat

Del cap de setmana llarg del pont de la Setmana Santa també cal destacar que un home de 31 anys de nacionalitat francesa va resultar ferit greu en accidentar-se mentre circulava per la carretera GI-503 dins del municipi de Darnius. La mateixa víctima va trucar al telèfon d'emergències 112 vora un quart de sis de la tarda i es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius dels Bombers, una ambulància del SEM i l'helicòpter medicalitzat que el va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. El motorista es va fer una fractura oberta a la cama dreta després de xocar amb la seva moto contra la barrera de seguretat de la carretera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia