Política

Sarrià se suma a l'onada per obtenir l'estat propi

L'Ajuntament de Sarrià de Ter és des de dimarts al vespre territori català lliure i sobirà després d'aprovar la moció per unanimitat. Tot i que el text el presentaven al ple el govern municipal d'ERC i el grup municipal de CiU, la moció també va rebre el vot favorable del regidor del PSC, cosa que va permetre que s'aprovés per unanimitat. L'alcalde de Sarrià, Roger Torrent, va explicar que generalment no són partidaris de presentar mocions “que no afectin directament el municipi”, però en aquest cas van entendre que el món municipal “ha de contribuir de manera decidida a la construcció del nou estat i a aquest camí cap a la independència”.

El municipi de Sarrià també té penjada al balcó institucional la bandera estelada, com recull la mateixa moció que es va aprovar. De fet, el municipi va penjar la senyera al balcó per la Diada i ja no l'ha treta veient la mobilització de Barcelona i els passos que s'han anat succeint.

Sarrià se suma així a la creixent onada sobiranista que està recorrent el país amb desenes de municipis aprovant en els plens la moció per la independència de Catalunya.

Relleu a CiU

Durant la sessió plenària, l'únic regidor de CiU a Sarrià, Marc Marquès, va presentar la dimissió adduint motius personals i està previst que el rellevi Dani Coll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.