Política

Imputats l'alcaldessa de Montcada i el cap de la Policia Local de Sabadell

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell ha dictat citacions per cridar-los a declarar en els pròxims dies

L'alcaldessa de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), Maria Elena Pérez, i el cap de la Policia Local de Sabadell (Vallès Occidental) figuren entre els imputats en relació amb la trama de corrupció urbanística i cobrament de comissions amb epicentre a l'Ajuntament de Sabadell.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell ha dictat citacions per cridar a declarar en els pròxims dies com a imputats l'alcaldessa de Montcada i al responsable de la Policia Local de Sabadell, entre una vintena de persones més.

En l'operació, anomenada Mercuri i que s'ha iniciat aquest dimarts, els Mossos d'Esquadra han registrat les dependències de la Policia Local de Sabadell i també han irromput al despatx de l'alcaldessa de Montcada i Reixac per intervenir expedients municipals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.