Política

‘The Economist': “Espanya s'ha marcat un gol en pròpia porta”

“Ara els catalans estan units en la fúria” conclou l'articulista

Wert també dóna ales als independentistes més “radicals”, perquè ara tenen més arguments a favor

El rotatiu britànic The Economist s'ha fet ressò de la nova llei d'educació promoguda pel ministre Wert en un article titulat A Spanish own goal, és a dir, “El gol espanyol en pròpia porta”.

L'articulista comença dient que en les eleccions convocades per Artur Mas, el president “no va treure el resultat que esperava treure, per tant, Espanya 1 Catalunya 0, fins el moment”.

Tanmateix, “el titular d'educació espanyol es va ficar un gol en pròpia porta”. Perquè el ministre volia oferir cursos integrals de castellà a les famílies que ho desitgessin. “Ara els catalans estan units en la fúria” conclou l'articulista.

La següent reflexió fa referència a les llengues minoritzades, així “les llengües que són minoritzades, sovint fa que hi hagi un punt d'orgull en parlar-les”. Per la part política, “el tempo que ha escollit no ha pogut estar millor per Artur Mas, que està buscant formar una coalició amb els independentistes”. Alhora, la iniciativa de Wert també dóna ales als independentistes més “radicals”, perquè ara tenen més arguments a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.