Política

Igualada formarà una gran estelada humana el 18 de maig

L'acció servirà per fer el primer vídeo amb la tècnica ‘stop motion' per la independència

L'organització vol reunir 2.014 persones vestides amb samarretes de color vermell, groc, blau o blanc

Igualada vol reunir el proper 18 de maig 2.014 persones, vestides amb samarretes de color vermell, groc, blau o blanc, a la plaça de l'Ajuntament per formar una estelada humana. La iniciativa, impulsada pel col·lectiu Estelada Humana Igualada, servirà per gravar el primer vídeo d'stop motion per la independència de Catalunya.

Una quinzena de fotògrafs distribuïts pels carrers de la capital de l'Anoia capturaran el procés de construcció de l'estelada humana. Les imatges serviran per muntar un vídeo amb la tècnica d'stop motion que tindrà una durada màxima de dos minuts i es penjarà a internet. Aquesta tècnica d'animació consisteix a crear un vídeo a partir de la unió de moltes fotografies consecutives per donar la sensació de moviment. Els organitzadors ja han penjat algunes proves de l'animació.

Qui vulgui participar en l'estelada humana s'ha d'inscriure prèviament al web del col·lectiu organitzador per garantir el repartiment proporcional dels colors de la samarreta, que té un cost de 5€. Els voluntaris han d'indicar el seu nom i talla de la samarreta.

El projecte es complementarà amb tot un seguit d'activitats paral·leles impulsades per diverses entitats de la ciutat, com tabals i castellers, o aperitius pensats especialment per a la festa. L'organització espera reunir 170 coordinadors voluntaris per al 18 de maig.

Estelada Humana Igualada vol vincular totes les associacions, entitats, establiments i institucions catalanes. De moment, ja compta amb la col·laboració del Globus Estelada, que també participarà en la iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.