Política

sobiranisme

El CCN exigeix la data de la consulta

El Cercle Català de Negocis (CCN) va instar ahir el govern de la Generalitat a posar data a la consulta sobre el futur de Catalunya. Va demanar que la convocatòria del referèndum es faci efectiva el mateix Onze de Setembre o l'endemà de la Diada, fent costat així a la demanda que s'ha fet des de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Mitjançant un comunicat, el CCN va assegurar que “revelar aquesta incògnita consolidarà la confiança de les empreses catalanes i també de les estrangeres que es plantegen invertir a Catalunya”.

La implicació del CCN en el sobiranisme ha estat una constant els darrers cinc anys, i per això aposta de totes totes per la cadena. En aquest sentit, el cercle ha fet una crida ciutadana per tal d'acabar d'omplir la Via Catalana per la Independència a les Terres de l'Ebre, l'única part del Principat on encara s'ha de reforçar l'assistència per tal que la cadena humana assoleixi el seu objectiu.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.