Política

El CCN fa una crida a pactar la consulta amb Madrid

El Cercle Català de Negocis (CCN), una plataforma que agrupa un gran nombre d'empresaris sobiranistes, insta els partits que defensen el dret a decidir a fer pinya per aconseguir que el govern de Madrid autoritzi la celebració de la consulta en el marc de la legalitat espanyola. A través d'un comunicat, el CCN considera que, a banda d'aquesta línia de treball, els partits han de portar al Parlament l'aprovació de la llei catalana de consultes.

Pel que fa a la negociació amb el govern de l'Estat, el CCN es remet a les cinc vies previstes en l'informe del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), totes viables sempre que l'executiu de Mariano Rajoy s'avingués a negociar el referèndum. “Tot es redueix a una qüestió de voluntat política; si l'Estat vol, la consulta es pot fer sota la seva empara. Altra cosa és que vulgui”, afirma l'associació d'empresaris, que considera que, si el govern espanyol es nega a acceptar cap d'aquestes vies, “s'haurà demostrat que l'oferta de diàleg que va fer Mariano Rajoy era una maniobra dilatòria i que vivim en un estat antidemocràtic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.