Política

C's demana un informe al CAC sobre la cobertura de TV3 i Catalunya Ràdio el 12O

Cañas reclama explicacions per les diferències entre el que la CCMA va fer per la Diada i el desplegament del diumenge passat

El portaveu de Ciutadans pregunta perquè el dia 12 passat “no hi va haver cobertura permanent, connexions en directe i un set de TV3 allà”

El portaveu de Ciutadans (C's), Jordi Cañas, ha anunciat aquest dimarts que el seu grup demanarà un informe al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre la cobertura de TV3 i Catalunya Ràdio en els actes celebrats el passat 12 d'octubre. Ciutadans pretén que el CAC “compari” el desplegament dels mitjans de la CCMA diumenge passat amb el que es va fer per la Diada.

“Hem comptabilitzat uns 11 minuts als TN del 12-O i els hem comparat amb les 15 hores de l'Onze de Setembre”, ha denunciat, tot preguntant perquè el dia 12 passat “no hi va haver cobertura permanent, connexions en directe, un set de TV3 allà i perquè no hi havia l'eufòria dels locutors que hi havia l'Onze de Setembre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.