Política

Àngel Ros espera que el PSC s'abstingui en la votació sobre el 150.2 al Parlament

L'alcalde de Lleida desitja que el partit dels socialistes catalans “no voti no” al traspàs de competències per poder celebrar la consulta

L'alcalde de Lleida i diputat del PSC, Àngel Ros, espera que el grup parlamentari dels socialistes catalans s'abstingui en la votació que es farà al Parlament el pròxim 16 de gener per demanar al Congrés dels Diputats el traspàs de competències sobre referèndums a través de l'article 150.2 de la Constitució. “Espero que el grup digui que no”, ha defensat Ros, que ha fet aquestes declaracions a RAC 1 després que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, hagi recordat a través de Catalunya Ràdio que el partit va decidir “no donar suport” a cap proposta sobre la consulta que no tingués l'acord previ entre el govern espanyol i el català. “Jo defensarà davant el grup parlamentari que hem de tenir una posició pròpia i abstenir-nos en les posicions dels demés”, ha reiterat.

Durant l'entrevista, Ros s'ha mostrat convençut que la consulta no es podrà celebrar aquest any. “Fixar una data per la consulta és autoimposar-se unes restriccions que dificulten qualsevol negociació”, ha considerat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia