Política

Navarro no contempla que diputats del PSC trenquin la disciplina de vot en el ple del dia 16 sobre la via 150.2

Reitera que la posició del partit “no ha canviat” i que els socialistes catalans “no donaran suport a cap proposta” sobre el dret a decidir “que no vingui de l'acord” entre els governs espanyol i català

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reiterat que la postura negativa del partit en la votació sobre la transferència de competències per convocar referèndums a través de l'article 150.2 de la Constitució, que es votarà al Parlament el pròxim 16 de gener, “no ha canviat”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Navarro ha recordat que el PSC va acordar “no donar suport a cap proposta que no vingui de l'acord” entre els governs espanyols i català. A més, ha assegurat que “no li preocupa” que hi hagi algun diputat socialista que trenqui la disciplina de vot en el ple del dia 16, tot afirmant que no contempla aquesta possibilitat perquè la decisió es va prendre com a partit i considera que cap diputat del PSC “no canviarà una decisió de partit”. De fet, Navarro ha recordat que això significaria “canviar una decisió democràtica d'un òrgan del partit presa després d'un debat ampli” que va representar “una decisió de partit en el seu conjunt”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia