Política

ICV-EUiA de Blanes s'alia amb els Pirates i aprova la llista i un codi ètic

En els deu primers llocs de la llista hi ha membres d'EUiA, ICV, una independent i un membre de Pirates de Catalunya

L'assemblea d'ICV-EUiA-Pirates a Blanes es va reunir diumenge a la sala Els Padrets per tal d'aprovar la llista definitiva de la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals el mes de maig, així com el seu codi ètic. Ambdues coses van quedar aprovades per la militància i els simpatitzants de la coalició.

La llista, encapçalada per l'actual regidor i portaveu de la coalició, Joan Salmerón, integra militants d'EUiA, ICV i Pirates de Catalunya, així com un significatiu nombre de persones independents. És destacable també la gran quantitat de joves que formen part d'aquesta llista, fet que demostra, per un costat, el compromís del jovent blanenc amb el seu poble, i, per altre, la bona salut de la coalició de cara al futur.

“Hem mirat de reflectir la diversitat de la població blanenca integrant homes i dones de tots els àmbits i barris, per tal de tenir un equip amb gent amb ganes de treballar i en el qual tothom se senti representat”, va dir Salmerón. L'objectiu de la coalició d'esquerres, en paraules de Salmerón, és ben clar: “Amb aquesta llista sortim a guanyar. Com diu el nostre lema de campanya, volem recuperar Blanes per al poble.”

En el transcurs de la mateixa assemblea es va aprovar per unanimitat el codi ètic de la coalició. Aquest document estableix les bases ètiques per les quals s'han de regir els integrants de la candidatura, amb la participació ciutadana i la transparència com a pilars bàsics de l'acció política. La presentació oficial de la candidatura serà el 20 de març.

Els deu primers

Els primers llocs de la llista que concorre a les eleccions són, per aquest ordre: Joan Salmerón (EUiA), Dolors Rubio (EUiA), Víctor Catalan (ICV), Marian Anguita (EUiA), Miguel Ángel López (EUiA), Carlos Fernando Salgado (Pirates), Montserrat Romera (independent), Jessica Terrón (ICV), Yanick Barbero (EUiA) i Rosa Serrano (EUiA).

LA FRASE

Amb aquesta llista sortim a guanyar, volem recuperar Blanes per al poble
Joan Salmerón
portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament i cap de llista

LA XIFRA

4
regidors
va treure ICV-EUiA en les passades eleccions municipals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia