Política

L'equip de CiU a Blanes es presenta amb el repte de “posar de moda” la ciutat

Quim Torrecillas, que és el cap de llista de la formació, va presentar dimecres a la nit en un acte al teatre les persones que formen la llista

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, van ser els encarregats de presentar el candidat de CiU a Blanes, Quim Torrecillas, en l'acte que es va fer dimecres a la nit al teatre de Blanes, amb l'assistència de més de quatre-centes persones.

Salvador Balliu va lloar la trajectòria política de l'alcaldable i va destacar la bona feina que havia fet al Consell Comarcal. Per la seva banda, Carles Puigdemont va explicar que cal implementar la comunicació entre els pobles. Així, va recordar, per exemple, que els guanyadors del concurs de focs d'artifici de la Costa Brava que es fan a Blanes són els que després disparen a la festa major de Girona.

Atractius de Blanes

Quim Torrecillas va anar desgranant les propostes que ompliran el programa electoral i que es volen centrar en especial en la millora dels atractius de Blanes, la seva consolidació, i la creació de nous equipaments. En aquest sentit, Quim Torrecillas va reafirmar la voluntat de fer un museu vinculat al mar a l'esplanada del port, promoure un alberg esportiu i un hotel de qualitat per poder assegurar que els participants que competeixen a la ciutat esportiva es puguin allotjar a Blanes.

El sector del turisme

Torrecillas, que actualment ja és portaveu de CiU a l'Ajuntament de Blanes, va destacar que set de cada deu persones que treballen a Blanes ho fan en el sector del turisme. “I encara em pregunten pel carrer què és Blanes?, Blanes és un poble de turisme i serveis i cal dinamitzar-lo i apostar per aquesta línia de treball”, va dir.

Durant la presentació de la candidatura i el programa, cadascun dels membres de la llista va pujar a l'escenari i els onze primers van exposar al públic els motius que els impulsaven a presentar-se amb la llista que encapçala Quim Torrecillas. Tots ells van acabar amb el lema “Volem posar Blanes de moda”. La presentació va acabar amb l'himne nacional de Catalunya interpretat per la coral AMA (Associació de Músics Amateurs de Blanes).

LA FRASE

Blanes és un poble de turisme i serveis i cal dinamitzar-lo i apostar per aquesta línia de treball
Quim Torrecillas
candidat de CiU a l'alcaldia de Blanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia