La meitat de militants de CDC a Salou deixen el partit per la moció de censura

Després que la setmana passada es fes públic que la direcció nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) suspenia de militància el cap de llista de CiU a Salou, Salvador Pellicé, una trentena de militants de la formació al municipi (aproximadament, la meitat dels militants locals) han decidit abandonar també la formació en protesta pel suport de la cúpula convergent a la moció de censura que la primavera passada va donar el govern a la coalició formada per FUPS, PP i el número dos de CiU, Marc Montagut.

Triple militància

La marxa, que ja s'havia anunciat poc després del canvi al capdavant de l'Ajuntament, es produeix un cop la direcció convergent ha nomenat la gestora que dirigirà el partit a Salou, després que l'anterior presidenta del comitè local, Carme Orts, hagi estat també suspesa de militància per negar-se, igual que Pellicé, a obeir les ordres de la cúpula de donar suport a la moció de censura.

Els exmilitants, de fet, han adreçat un escrit a la direcció del partit en què fan constar que l'actual president de la gestora, Joaquim Cazorla, incompleix els estatuts de CDC, ja que també és militant de FUPS i RDS. Els signants també critiquen que el pacte amb FUPS es fes sense informar el comitè ni l'assemblea local.

Pellicé ja va donar-se de baixa del partit a principis del mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.