cultura

Glamur negre

Mónica Naranjo portarà el seu espectacle més íntim, ‘Madame Noir', el 14 de gener a l'Auditori de Girona

L'espectacle és molt teatral i homenatja el cinema negre del Hollywood clàssic

La cantant figuerenca Mónica Naranjo presentarà el seu espectacle “més íntim i personal”, Madame Noir, el dissabte 14 de gener a l'Auditori de Girona. Posteriorment, també actuarà a Madrid (23 de gener) i al Teatre Coliseum de Barcelona (26 de gener), entre altres concerts que oferirà a l'Estat espanyol abans de viatjar als Estats Units, on cantarà el 24 de febrer al Manhattan Center Grand Ballroom, de Nova York; el 26 de febrer a The Orpheum Theatre de Los Angeles, i el 28 de febrer a The Warfield Theatre de San Francisco. A principis de març també oferirà diversos concerts a Mèxic, “el país que la va veure néixer musicalment”, segons s'afirma en el seu web.

Madame Noir és un espectacle que homenatja el cinema negre del Hollywood clàssic, amb una posada en escena molt teatral que situa el públic a l'interior d'un plató de rodatge en el qual Mónica Naranjo encara el personatge de Madame Noir i pot desplegar totes les seves armes interpretatives, acompanyada de diversos personatges. Acompanyada per Pepe Herrero al piano, Mónica es presenta “més despullada que mai” en aquest espectacle, estrenat el maig passat.

D'altra banda, Mónica Naranjo acaba de publicar dues noves cançons, les ballables Dream alive i Crying for heaven, amb el discjòquei Brian Coss, i triomfa a la televisió com a membre del jurat del programa Tu cara me suena (Antena 3), on el 28 de desembre participarà en un especial de Nadal, en què protagonitzarà un tribut al duet Las Grecas, amb Carolina Cerezuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.