El lector escriu

Indignant!

Apujant la pensió, cobro menys. Persegueixen la xavalla en lloc dels bitllets de 500 euros que saben que s'escapen per la porta.

Partides a retallar: 1) Eliminar el frau fiscal calculat en 70.000 milions d'euros i fer aflorar el diner negre amb una amnistia. 2) Eliminar el Senat i les diputacions; reduir Defensa i el seu pressupost i agrupar ministeris. 3) Eliminar les pensions vitalícies de tots els expresidents de govern i autonomies, exministres, diputats, senadors i militars, i no parlem de la Corona i els seus. 4) Eliminar tots els càrrecs de confiança i assessors; no encarregar ni pagar més informes ni minutes inútils, comprovar si les inversions són necessàries; com infraestructures de l'AVE, aeroports a Ciudad Real, Castelló, etcètera. 5) Eliminar les subvencions i transferències a sindicats, partits polítics i fundacions. 6) Reduir els 30.000 cotxes oficials i fer estalviar viatges i despeses de representació als 80.000 polítics. 7) Eliminar les indemnitzacions milionàries als banquers.

La reforma financera, la política i l'empresarial, per quan? Rebaixar les pensions, els sous dels funcionaris, (metges, mestres, mossos, bombers, etcètera) i els pressupostos per ensenyament, sanitat, foment, etcètera, és patir recessió, més atur, mà d'obra barata, amb càrregues familiars i financeres (hipoteques) que no podem complir, famílies al llindar de la pobresa, etcètera. Calculen en 4 milions els cotxes aturats que no poden posar combustible. I quants sense assegurança i sense reparar? I avisen que hi haurà més retallades! En cas d'aplicar la meitat de l'exposat, es redueix el dèficit sobradament. Volen seguir retallant on ja està repelat. No es pot acabar el dèficit en dos o més anys? Ha de ser tot de cop en un sol any? Estranya que ens indignem?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.