El lector escriu

Pensions vitalícies

El senyor Ernest Benach es jubila als 51 anys, ha exercit el càrrec de president del Parlament durant uns quants anys, molt pocs, i la seva jubilació serà més que generosa. Durant els propers quatre anys tindrà un sou de 104.000 euros. Quan compleixi 65 anys, la seva pensió vitalícia serà de 78.000 euros, cobrarà també un 80% per no sé quin concepte, més un 15% per un altre concepte...

I jo em pregunto: per què a cap partit se li ha acudit que si es comencés a retallar per aquí tot se solucionaria molt més ràpid? Per què serà que mai pensen en aquestes pensions i sous tan desproporcionats, quan al costat tenen tanta misèria? La veritat és que costa de creure que els preocupi seriosament la situació d'atur, pensions miserables –després de treballar tota la vida, no només uns quants anys–. Algun dia veurem practicar la justícia, la solidaritat, l'ajuda generosa? Em costa de creure.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.