El lector escriu

Un PSC sense futur a Catalunya

El PSC està demostrant que és més sucursal que mai. L'essència catalana dels socialistes està desapareixent i cada dia és més evident que el partit representa, només, la massa obrera espanyola.

Catalunya necessita un partit socialista català. Catalunya necessita partits, ideologies diferents que enriqueixin el país i ofereixin visions i opcions als seus ciutadans. De partits espanyolistes, ja en tenim massa, i de demagogs i falsaris, també. El PSC està mentint cada cop que ofereix un míting i parla davant el seu electorat. No defensa els interessos dels catalans, només defensa els interessos d'aquells qui volen seguir el joc a una Espanya sorda, que no escolta l'evidència del progrés, com podria ser defensar el corredor mediterrani.

Si us plau, socialistes que encara teniu seny, refundeu un partit socialista català. Tura, Geli, Maragall... teniu prou líders per formar un bon equip, preparat, amb ganxo i, sobretot, amb vocació de servei al nostre país.

Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.