El lector escriu

Agraïments i anècdotes

La setmana passada es va celebrar el Dia Mundial del Càncer de Mama, sense oblidar la gran varietat que existeixen i són una veritable plaga. La fundació gironina Oncolliga procura donar suport a tots els malats i malaltes d'aquest mal en tots els sentits: els donem suport psicològic; allotgem en pisos els familiars afectats; els cedim cadires de rodes i grues, i oferim coneixements saludables i una millor qualitat de vida adreçats als joves... i l'entitat s'ha de refiar bàsicament de la generositat ciutadana, sigui a través del voluntariat, els socis, les delegacions, les donacions... Una de les maneres d'obtenir ajuda és organitzar cada any una postulació, que ara es va fer dissabte passat.

Jo, com a voluntària i col·laboradora, hi vaig participar i vaig demanar als vianants que fessin un donatiu dintre de les seves possibilitats, i vull agrair l'ajut, en nom meu i de la mateixa Oncolliga a tothom qui generosament va donar el que bonament podia. Es van recollir uns diners que, gràcies als gironins generosos, podrem utilitzar per continuar atenent qui ho necessiti. Moltes mercès a tots, i també a tots els col·laboradors que feren possible la postulació, recorrent incansables els carrers de Girona.

Petites anècdotes: un escombraire va venir voluntàriament i, sense demanar-li que col·laborés, es posà l'etiqueta al mig del front! Va dir que ell, sempre i cada any, donava el que podia. Dos nois de raça gitana, també sense demanar-los-ho, van fer el seu donatiu; una família francesa, quan els vaig explicar per a què era l'aportació, hi va voler participar, i gent gran a la qual es veia que no li sobraven els diners i famílies que se sentien solidàries van contribuir-hi, i també l'alcalde de Girona i... em vaig emocionar i ho he volgut concretar en aquesta carta.

Gràcies de tot cor a tots els que van col.laborar d'una o altra manera al fet que la postulació fos un èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.