El lector escriu

Generalitat i ajudes

Des del novembre de 2011 el Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya té ordre de pagament de l'import de l'ajut concedit a la comunitat de propietaris de la qual sóc president. Feta la consulta sobre la data de pagament a aquest departament, ens contesten que “la crisi financera internacional, l'incompliment per part del govern dels compromisos econòmics contrets, la baixada dels ingressos...” motiven que a data d'avui no disposin de previsió de pagament. Pregunto: quan s'aproven ajudes, subvencions, etc. no es disposa de la partida econòmica necessària? Si és així, on ha anat a parar la partida corresponent a l'ajut identificat amb el codi WR4SH8PZX-1? Hi ha hagut malversació de fons públics? S'han destinat aquests fons a pagar alguna cosa a algun “amic, parent, conegut” en detriment de les persones a qui corresponia cobrar-ho? Si no hi ha partida, no es pot considerar una estafa a la població? Des de l'any 2011 no s'ha pogut fer efectiu aquest ajut? M'agradaria molt que algú de la Generalitat em respongués, però amb la veritat, sense tòpics, sense evasives.

He de dir que durant aquest temps quatre dels copropietaris han mort i els familiars han hagut de fer efectius els drets de transmissió en el termini de sis mesos, sense que tinguessin la possibilitat d'emparar-se en la crisi, la manca de pagament de salaris per part dels empresaris per a qui treballen, la rebaixa de sou, l'escassetat de recursos, etc. per demorar o ajornar sine die el pagament.

Palamós (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.