El lector escriu

El nostre Banc de Sabadell

Aquests dies he anat veient un anunci del Banc de Sabadell. És una taula llarga, on en una punta s'asseu Julia Otero i, a l'altra, el nostre futbolista del Barça Cesc Fàbregas. És a TV3, que també sembla que abans era la nostra. Tots es van explicant en castellà. La Julia, que ja ho té per mà, i en Cesc, que intenta convèncer de tots els avantatges d'un futur que ell sembla que té clar. Ho diu sempre en castellà, un personatge que semblava que no era, en la publicitat d'un banc, que deien que era de Catalunya, i en una cadena de televisió, que també deien que era la nostra.

M'ha semblat lamentable. Qui ha fet el disseny de l'anunci? Qui ha aprovat la seva difusió? Qui ha arribat a pensar que, per difondre'l en castellà a TV3, tindrien més clients? A mi, client del Banc de Sabadell –i encara que no ho fos–, m'ha resultat patètic veure aquella situació. És TV3 allò? És en Cesc, aquell personatge? És el Banc de Sabadell aquella entitat que s'adreça a mi en castellà? Una situació més per entendre on estem. O per no entendre res...

Cardedeu (Vallès Oriental)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.