Opinió

Grans arguments

“Qui ho diu que l'Estat no està responent
amb arguments a
la demanda dels catalans d'exercir
el dret a decidir?”

Ja començo a estar tip que es vagi dient que Espanya no està rebatent amb arguments la proposta del Parlament català en el sentit de convocar un referèndum d'independència. Fa dies que els recullo i ara mateix, després d'una anàlisi exhaustiva, em sembla que es poden resumir en cinc grans blocs. Són els següents:

1. El referèndum és un xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

2. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

3. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

4. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

5. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.