Opinió

Ui, ui, ui

“Qui es pensi
que als catalans l'escàndol del PP no ens afecta, que no n'estigui tan segur. Tenim tots els números per rebre'n les conseqüències”

Si vostès són dels que s'estan fent un tip de riure amb tot això del cas Bárcenas i de Mariano Rajoy pensant-se que és un afer que no ens afecta per res i que ja s'ho faran, no cantin victòria abans d'hora no fos cas que hi hagués algun efecte no previst. El cas Bárcenas, que estic d'acord amb Rubalcaba (i ja em sap greu estar d'acord amb aquest senyor) que n'hauríem de començar a dir el cas PP, no té precedents, esquitxa tota la cúpula directiva d'aquest partit, afecta un munt d'empreses (les suposades empreses subornadores, de les quals ningú parla) i hauria de tenir com a conseqüència la dimissió del mateix Rajoy. Però això, suposo que vostès també ho intueixen, no passarà. No és la primera vegada que les estructures de l'Estat tremolen, ni que a un dels grans partits espanyols l'afecta un escàndol de dimensions extraordinàries. A Rajoy el salvarà que l'oposició també és un tip de riure i que ara mateix als espanyols el que els preocupa és la situació econòmica. Ho deia Rubalcaba el cap de setmana, el PP té tres grans problemes: l'atur, el cas Bárcenas i Catalunya. Intueixen vostès quin dels temes no poden resoldre, per incapaços, cap dels dos partits? Intueixen vostès a quin tema no voldrà fer front el PP ni donar la cara? I, finalment, intueixen vostès en quin dels problemes és fàcil que el PP i el PSOE es posin d'acord? I quin dels tres temes té una gran rendibilitat electoral tant per al PP com per al PSOE? Doncs això, que no cantin victòria i no somriguin gaire quan vegin Rajoy amagant-se i donant excuses de mal pagador. Quan dos es barallen un tercer sol rebre. I el tercer, no s'enganyin, som nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.