Motor

Molina fitxa per uns dels millors equips del DTM

Motor. El pilot de Lloret de Mar fa un salt de qualitat i s'incorpora al Phoenix Racing, que el 2011 va guanyar amb Tomczyk el títol de pilots

Miquel Molina competirà la pròxima temporada del campionat alemany de turismes (DTM) amb l'equip Phoenix Racing, amb el qual Martin Tomczyk va guanyar l'any passat el títol de pilots. El pilot de Lloret de Mar és un dels més ben considerats de la competició i el seu fitxatge per un dels equips més importants ho confirma. Molina és conscient de l'oportunitat que tindrà en el seu nou equip, en el qual pilotarà el nou Audi A5: “Estic molt il·lusionat per aquest nou desafiament, ja que és tot un honor anar a l'equip campió de pilots i, al mateix temps, una gran responsabilitat.” El seu company d'equip serà l'alemany Mike Rockenfeller, sisè de la temporada passada. Aquesta serà la tercera temporada de Molina en el prestigiós campionat alemany. El seu millor resultat va ser el podi que va aconseguir en l'última cursa de la temporada passada, a Hockenheim, on va ser tercer. La seva classificació final va ser l'onzè lloc. Molina també va agrair al seu exequip l'oportunitat d'haver pogut debutar en el DTM: “Sempre estaré agraït a l'equip ABT, amb el qual he estat dos anys, pel seu ajut i el seu suport.”

La competició començarà el 29 d'abril a Hockenheim i passarà el 30 de setembre pel circuit valencià de Xest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a