Motor

Audi no renova Miquel Molina

Motor. El lloretenc esgotarà les negociacions per continuar en el campionat alemany de turismes (DTM), tot i que la majoria de volants ja estan ocupats

Miquel Molina no continuarà en l'equip Audi en el campionat alemany de turismes (DTM). La raó oficial és que la marca alemanya no li ha renovat el contracte (com no ho ha fet a cap altre pilot que l'acabava), si bé els pobres resultats esportius del lloretenc aquest 2012, així com la supressió de la prova que es disputava a València (amb la qual cosa Audi considera que no cal potenciar el mercat espanyol), han estat decisius en el procés que deixa Molina sense equip.

Audi tampoc ha volgut resituar el pilot català en altres campionats, tal com ja ha fet en altres ocasions, de manera que la relació entre totes dues parts deixarà de ser efectiva a partir del 31 de desembre, dia en què s'acabarà el contracte.

Poc marge de maniobra

Molina va conèixer fa només uns dies la decisió d'Audi, i pràcticament no té capacitat de maniobra. Gairebé tots els volants en el DTM ja estan ocupats, per bé que Molina esgotarà fins a l'últim moment les negociacions per continuar-hi. La possibilitat de tornar als campionats de monoplaces queda descartada perquè hauria de pagar per fer-ho. L'opció més factible és quedar-se en els turismes, si bé en una altra competició (als Estats Units o a Itàlia).

Molina, però, està convençut que té un lloc en el DTM, que ha acumulat prou experiència en aquest campionat i que el millor, per a la seva carrera, és no moure-se'n. Ahir es mostrava ahir optimista sobre el seu futur: “El DTM és el meu primer objectiu. Estem en negociacions i aviat podríem encarrilar-les. Estem en el bon camí i les ganes són de continuar endavant”, va explicar el lloretenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a