Més esport

El Sarrià repeteix errors i perd a Mataró (27-25)

Handbol. L'equip de Josep Espar va desaprofitar una oportunitat d'obrir forat, quan el Mataró va quedar amb només quatre homes

L'Augi Sarrià repeteix setmana rere setmana la mateixa tendència. Els partits se li escapen en els últims minuts per petits detalls, normalment després d'haver pogut mantenir el marcador força igualat. Ahir va tornar-li a passar a Mataró, on va perdre el setè partit de la temporada (27-25). El duel va ser equilibrat, però sempre arriba el moment en què el Sarrià perd el nord i comet errors impropis d'un equip de la primera estatal d'aquesta categoria. Ahir aquest moment va arribar a la meitat de la segona part. El Mataró va quedar amb quatre jugadors sobre la pista, però els de Josep Espar no van saber prendre les decisions encertades i no ho van aprofitar per obrir forat. I ja se sap que, quan es perdona, el rival s'envalenteix, cosa que va fer el Mataró fins a aconseguir la victòria. El Sarrià rebrà la setmana que ve el Vendrell, un dels equips que també ocupen la part baixa de la classificació.

MATARÓ (27): Romani (1), Manzano (3), Martínez, Aguilera (1), Solà, Pedragosa (7), Rodríguez (6), Garcia (1), Muñoz (3), Fuster (4), Xiva, Busquets, Amador i Castejón (1). AUGI SARRIÀ (25): Xifra (5), Pòrtulas (3), Rodríguez (3), Mercader, March, Junquera (1), Pasqui, Morales (1), Ballester (3), Canyigueral (4), Fina (3), Iglesias i Torres (2). PARCIALS: 3-3, 6-3, 6-4, 11-7, 13-8, 13-12; 14-15, 15-16, 18-18, 22-20, 23-21 i 27-25. ÀRBITRES: Iniesta i Soria.