El lector escriu

Destrucció del litoral

Mirant la costa entre sa Riera i cap sa Salt, un forat a les roques creix dia a dia, una gran ferida a la muntanya fins ara farcida de pins: és el projecte futur de construcció de cases aparellades de l’Ajuntament de Begur. A la platja de Pals, a la zona de les dunes: projecte de construcció de més de dues mil cases amb piscina, terrassa, pàrquing, amb el vistiplau de l’Ajuntament de Pals. A la, fins ara, densa pineda d’en Gori, entre la Fosca i cala Salguer, allà on Josep Pla gaudia de berenades glorioses amb els seus amics, un promotor estranger ja ha tallat centenars de pins per construir-hi dos blocs gegants d’apartaments, que, tot just abans de començar-los, ja estan a la venda sobre plànol (imatge) I... etcètera, etcètera.

Mentre uns polítics perden el temps barallant-se entre ells, els altres, poc a poc, es dediquen a destruir el territori. És massa indignant perquè els ciutadans que estimen la terra ho permetin! Davant el silenci del poble, la corrupció d’alguns ajuntaments no te límit.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia