El lector escriu

El tramvia. Un gran error

En ser nombrada alcaldessa, la Sra. Colau va manifestar les seves “prioritats”. Les principals eren: 1.- El tramvia per la Diagonal, que equival a la destrucció de la principal avinguda de la ciutat i de tot l'eixample. 2.- Una actitud bel·ligerant contra el Mobile World Congress; que, tot sigui dit, a posteriori s'ha moderat. Si bé no sabem fins a quin punt. 3.- Moratòria contra hotels de luxe.

La tercera prioritat ja s'ha consumat. Els dos hotels que havien d'instal·lar-se a l'edifici del Deutsche Bank i a la torre Agbar han desistit. Les dues primeres prioritats estan íntimament relacionades atès que tot just començar les obres destructives i contaminants, el caos circulatori serà total i brutal durant anys. En aquestes circumstàncies, el Mobile World Congress haurà de buscar una alternativa mes acollidora. I ja se sap que de ciutats que es presentin com a nova seu n'hi ha moltes i molt atractives.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia