Opinió

A la tres

La ‘voxització’ del PP

“Vox va treure 197 vots en les eleccions a Catalunya. Però per a alguns és el model

Tot i que, malauradament, a Catalunya ho sabem, els explicaré que Vox és un partit d’extrema dreta, un partit que, darrerament, no fa res més que presentar denúncies contra tot el que té a veure amb el procés. I això ha fet augmentar el seu protagonisme, ja que, fins fa ben poc, la gran majoria de les denúncies que presentaven arreu de l’Estat eren carn d’arxivament judicial. Ja sabem, però, que els jutges són extremadament sensibles al tema català. No s’explicaria, si no, que el mateix Tribunal Superior de Justícia de Catalunya fes una nota per tractar “de greu intromissió a la independència judicial” el fet que es fessin concentracions, de caire sobiranista, davant del Palau de Justícia, i que no en fessin cap per criticar una vaga, la del sector del taxi, el mateix dia en què el tribunal s’havia de pronunciar sobre un afer del sector. Aquí no hi havia pressió. Coses que passen. Com la coincidència en el fet que el Ministeri de Foment es penedeixi d’haver demanat les mesures cautelars contra el reglament del taxi de Barcelona que han provocat les manifestacions i que, ves per on, els jutges decideixin que ells ja hi han entrat i que no les suspenen. I és que, quan s’ha judicialitzat una causa que no calia, passa el que passa. Perdonin, l’actualitat dels darrers dies m’ha fet perdre el fil... Deia que Vox és un partit d’extrema dreta que, en les darreres eleccions espanyoles va aconseguir 197 vots arreu de Catalunya. Sí, 197, no m’he deixat cap zero. Concretament, 1.109.936 vots menys que els dos partits independentistes que s’hi van presentar. Això sí, els conviden a TV3.

Doncs ara resulta que el nou líder del PP, Pablo Casado, ha entrat de ple en la voxització del PP. Sembla que, no contents d’haver aconseguit que el PP sigui a Catalunya un partit minoritari, amb quatre diputats i previsions a la baixa, ara la nova recepta popular és continuar atacant tot el que faci flaire de català. És evident que vol guanyar la partida de qui és més de dretes amb Ciutadans i que les seves propostes van pel camí de superar les del partit dels cunyats. No sé si és que no entenen res o si ja ho han entès tot i saben que lluitar per Catalunya i els catalans és, per a ells, perdre el temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia