El lector escriu

Els Picapedra

No és amb banderetes, discursejant, cridant i amenaçant l’Estat autonòmic i els seus ciutadans de suprimir els drets aconseguits en una nació de nacions que formen Espanya, com s’avança en el progrés econòmic i social amb pensions i sous dignes. És amb més i millor productivitat. És mitjançant expansió empresarial i industrial i no funcionarial. Crear ocupació. Rebaixar l’atur al 3,7% com als Estats Units, no només voler imitar-los fent pel·lícules, barbacoes i portant texans i mòbils sofisticats. Treballar més i millor i no perdre tant temps. Tants i tants ponts festius i un índex de productivitat un 44% per sota de l’economia dels EUA, amb un nivell tan baix de recursos destinats a l’educació i la investigació.

A Andalusia amb un atur del 23% i en les recents eleccions, amb cridòria i insults contra la nació catalana, no és així com es va cap endavant. Però no es preocupin per Catalunya. Seran, també, els fills i nets d’andalusos els que faran efectiu un estat català, com els cinquanta grans i lliures dels EUA.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia