El lector escriu

Immigració i demagògia

Des que Caín va matar Abel, la història de la humanitat és una història sanguinària d’abús de poder. Castella, al segle XVIII, es va erigir en legítima hereva de la Hispània romana. La cultura catalana, generadora de riquesa, ha estat capaç d’il·lusionar i d’integrar la immigració, malgrat les ingerències contínues d’un estat que no tolera una cultura diferent de la castellana.

A Goebbels, se li atribueix la frase: “Una mentida repetida mil vegades es converteix en veritat.” Això és el que acaba passant si no denunciem les falsedats històriques. Hem d’exigir al nostre cos acadèmic bel·ligerància envers la demagògia i manipulació històrica. Sàpiens ens en mostra algunes: “Catalunya mai no ha estat una nació. Catalunya no ha estat mai sobirana perquè pertanyia a la Corona d’Aragó. Amb els Reis Catòlics neix la nació espanyola. Catalunya no ha tingut mai un exèrcit propi. Catalunya és bilingüe des del segle XV. El castellà mai no ha estat una llengua d’imposició. Franco va ser clau en la industrialització de Catalunya, etc.”

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia