Opinió

Horta d’en Palahí

Aquesta finca de Sant Feliu de Guíxols estava habilitada com a pàrquing de pagament durant els mesos d’estiu dels darrers sis anys. L’any 2019 no vàrem continuar l’activitat perquè l’ACA va decretar que era zona inundable. Jo, responsable de l’activitat, vaig reunir-me amb el batlle, Sr. Motas. Em va dir que presentés la documentació per obrir el pàrquing com cada any, que rebria una notificació negant-me l’autorització per a l’obertura, que fes un recurs, que també vindria denegat, però que ja hauria passat la festa major (parlo de mitjans de juliol) i hauríem resolt un any més la manca d’aparcament al poble. Doncs en quatre dies em va venir una notificació obligant-me a tancar immediatament el pàrquing sota pena de multa de 1.000 euros. Vaig tancar de seguida i ja no he tornat a obrir.

Ara, tot i ser encara zona inundable, la finca està oberta perquè ha sigut l’Ajuntament qui l’ha obert (pagant un lloguer al propietari del terreny). Què passa? Només és inundable per a segons qui ho gestioni? I per acabar-ho d’emmerdar, ara he rebut un mail informant-me que he de pagar una multa per haver obert el pàrquing sense permís (permís “de paraula” que sí que m’havia donat l’alcalde). No pensava fer-ho públic, però ja que l’Ajuntament actua així, ho diré: aquesta entitat em deu encara part de rebuts de llum (parlo de cap a 2.000 euros) de fa més de quatre anys, em deu la integritat de les reconnexions que va fer Endesa per morositat i em deu també els interessos de demora que també m’havien de pagar. Amics ganxons, que tingueu sort amb el govern actual.

Salt (Gironès)Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.