El lector escriu

La irreformable Espanya

Els populars de Rajoy volen de nou que el Congrés voti el pacte per la unitat d'Espanya per tal de solemnitzar al ple el rebuig a un possible referèndum a Catalunya i pressionar el PSOE per evitar la temptació d'un govern amb els independentistes. Una vegada més, resta provat que el PP no admet el vot democràtic dels catalans en mèrit de l'article 2 de la Constitució. Els catalans, en aquesta Espanya impossible, intolerant, antidemocràtica per immobilista, no hi tenim res a fer. El divorci entre Madrid i Barcelona és total. Aquesta Espanya, només trencant-se del tot, havent-se separat Catalunya d'ella, té alguna possibilitat de reformar-se.

Així, doncs, l'unilateralisme del sobiranisme català no és una cosa volguda en si mateixa, sinó que és la conseqüència directa de la irreformable Espanya tancada al pacte, al diàleg seriós i a la democràcia real.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia