El lector escriu

Una bena als ulls

Encara que sembli un tòpic de radicalisme polític, la qüestió és mantenir el suport dels incondicionals. Aquests continuen tenint la bena als ulls, i només contemplen el salvador del país, mentre la camarilla va omplint les seves butxaques, en detriment de les necessitats vitals i de dependència social. El desconeixement puntual de les corrupcions existents és un exemple de la ignorància que existeix a Galícia. Haurem d'acceptar la seva incoherència?

Procurem nosaltres de continuar amb el full de ruta previst. Les consultes electorals porten aquestes sorpreses, per això, ens sorprèn i no deixarà de fer-ho. Només les urnes es decanten a favor o en contra, són el resultat de l'expressió col·lectiva. Aleshores: per què la temença de permetre fer una consulta democràtica a Catalunya?, tan perillosa resulta la voluntat ciutadana per decidir el seu futur, i sortir dels dubtes que generen tots els poders fàctics del país?

Llavors, si s'adonen de la força que comporten unes eleccions, haurien de ser conseqüents amb els resultats que s'hi obtenen. Quan un govern es tanca en banda, no mereix confiança, hauria de dimitir i no viure del masoquisme dels electors de la mateixa condició, compartint l'abnegació del no a la consulta del poble català.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.