El lector escriu

El conserge perdut

Després de més de dos mesos d'haver començat el curs a l'Escola d'Adults de Girona, continuem sense resposta a la demanda de conserge presentada primer al Departament d'Ensenyament i més tard també a l'Ajuntament de Girona. Una administració passa la pilota a l'altra però ni l'una ni l'altra es fan seu el problema per tal d'intentar resoldre'l.

Com a alumnes del CFA Girona, vivim en primera persona aquest conflicte: el professorat ha de fer tasques que no li pertoquen, com ara obrir l'escola, engegar la calefacció i atendre les persones que accedeixen al centre. A part d'això, alguns de nosaltres hem començat el curs més tard perquè no hem pogut ser atesos quan tocava.

Encara que no tinguem la força dels grans col·lectius, com els controladors aeris o els treballadors del metro, som igual d'importants: creiem que l'educació significa la porta cap a un futur millor. I per això ens hem decidit, amb molt d'esforç, a tornar a estudiar. No ens poseu més pals a les rodes, si us plau!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia