El lector escriu

La cultura no importa

Fa pocs dies un centre comercial català va fer una promoció a les xarxes socials en la qual demanava als internautes que posessin m'agrada a unes entrades per una obra de teatre de renom. Si arribaven a 200 m'agrada sortejaven les entrades esmentades. Els promotors van intentar animar els seguidors del centre durant dies i dies, però els va costar gairebé un setmana aconseguir la fita desitjada. Finalment, les van poder sortejar.

Uns dies més tard, ho van tornar a provar amb unes entrades a un centre termal. Aquesta vegada els usuaris de la xarxa van reaccionar amb rapidesa i en menys d'una hora es va efectuar el sorteig corresponent.

Un bon bany està més ben valorat que una nit d'emocions, de bons diàlegs i de molta creativitat. No els culpo. Amb la democratització de la cultura hem cregut que tot havia de ser gratuït i al final l'hem vulgaritzat. Per tant, ha deixat de ser important i de tenir valor. Però estigueu tranquils, que quan no ens quedi la cultura encara tindrem aigua tèbia plena de pixats per passar l'estona.

Estanyol (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia