El lector escriu

Isabel-Clara Simó

A l'escriptora Isabel-Clara Simó li han atorgat el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Aquest novembre vaig tenir la sort d'escoltar-la a la Biblioteca de Figueres. D'una forma molt cordial ens va parlar de la seva relació amb la ciutat, de la feina com a professora a l'institut, de l'amistat amb Maria Àngels Anglada i amb tantes persones que com ella creien en els mateixos ideals. També ens va parlar de la seva faceta d'escriptora, incidint en la seva etapa com a tal a la revista Canigó. Vam poder veure'n diferents exemplars enquadernats i vam poder llegir-hi alguns dels seus articles. Mentre anava explicant de forma cronològica la vida i obra, vaig adonar-me de com d'àmplia n'era, de la quantitat de llibres que havia escrit i de tants i més que en aquell moment recordava. Per tot, per la seva dedicació, per la seva escriptura i pel seu amor al país, el premi és un reconeixement ben merescut.

Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Empordà)

fe d'errades

Per una errada en l'original, en l'article “No podrà votar”, publicat el dia 20 de gener d'enguany, on deia Ignasi Sitjar havia de dir Ignasi Sitjà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia