El lector escriu

Nous plàtans a la Devesa de Girona

Vaig llegir ahir al diari que, per primer cop en vint anys, es tornen a plantar plataners la Devesa. Permeti'm dir-los que hi estic totalment en contra. Sóc veïna de la Devesa i molt afectada pels plataners perquè pateixo d'al·lèrgies: respiratòries, rinitis...

Per això m'adreço a l'Ajuntament per dir-los el següent:

1. Els plataners provoquen moltes al·lèrgies: saben les estadístiques sobre les al·lèrgies entre adults i nens? I a la ciutat de Girona? Saben la despesa en medicaments, metges i ingressos hospitalaris... degut als problemes respiratoris?

2. Necessitem continuar creant una societat malalta? Amb patiment. Quan tenim en la nostra mà substituir-los per altres arbres que no ens portin més problemes respiratoris. Hi ha molts arbres que son útils i mantenen net l'ambient. Arbres benèvols.

3. Hi ha un moviment de moltes persones perjudicades o sensibilitzades per les al·lèrgies. Altres ciutats tenen en compte la qualitat de vida dels seus ciutadans.

4. Han fet estudis i s'han assessorat per persones especialistes en al·lèrgies a les ciutats?

Si us plau, reflexionin i estudiïn com millorar les ciutats.

El que fem avui construeix/destrueix el futur. Omnia Vincit Amos!

Girona

ffe d'errades

Per una errada en l'original, en l'article “No podrà votar”, publicat el dia 20 de gener d'enguany, on deia Ignasi Sitjar havia de dir Ignasi Sitjà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia