El lector escriu

Ho hem fet

“Ho hem fet”, han afirmat. I sí, el 18 de febrer del 2017 l'amor ha cridat amb força, amb la força d'un crit sortit del cor de moltes, moltes persones, milers, que han volgut aixecar la veu perquè els seus sentiments més nobles –aquells que són vertaderament humans– omplissin els carrers de Barcelona i arribessin a totes les llars: “Volem acollir”.

És possible? Doncs sí; fa molt temps que no s'havia sentit cridar –pacíficament però cridar– contra la hipocresia i a favor de la noblesa; contra la mentida i a favor de la veritat i del compromís; contra les dictadures i a favor de la llibertat de la ciutadania per produir bondat; en contra de la ambició, la corrupció, els robatoris i a favor de persones –que han restat sense res del que era seu– que afirmen “no volem diners, volem oportunitat per sobreviure”; contra el terrorisme i a favor de la convicció que l'amor és més fort i pot guanyar; contra els senyors de la guerra, els negocis d'armes i les tanques i murs, i a favor de pactes socials i portes obertes, a favor del migrant sigui qui sigui, vingui d'on vingui...

El 18 de febrer va ser un dia històric. Els polítics han d'ajudar i treballar fent possible que el món sigui de tots. Hem de donar continuïtat a aquesta ànima gran que ha començat (molts fa molt de temps que hi lluiten) a mostrar-se públicament.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia