El lector escriu

‘La La Land'

És la pel·lícula favorita dels propers premis Oscar, que agrada molt a uns i gens a d'altres. Es tracta d'un musical amb molts números d'una escenografia i música cantada molt treballades. Alhora és un homenatge als musicals de l'època daurada que als anys 40 o 50 es feien a Hollywood. Entenc tant el fet que agradi com que no agradi. Si no t'interessen els musicals serà molt difícil que t'ho passis bé. Si t'agraden, tens sort perquè no se'n fan gaires i pocs com aquest. Crec que el mèrit de l'obra és explicar la història dels somnis de dues persones i la relació entre ells a través d'un guió musical. Veure-la m'ha fet recordar un dels clàssics que més he vist: Cabaret, de Bob Fose, amb Liza Minnelli, pel·lícula que tornaré a veure. Potser La La Land la torni a veure, però dubto que sigui tantes vegades com els clàssics.

Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Empordà)

Fe d'Errades

A la portada nacional de la nostra edició d'ahir, on deia que els planetes descoberts estan situats a 39 milions d'anys llum de distància, havia de dir que estan a 39 anys llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia