El lector escriu

Vots que amaguen la veritat

És evident que calen reformes a les nacions immemorials que formen Espanya, i que reben més del que aporten. Dir la veritat i les coses pel seu nom. Fer saltar per la borda els conformismes i desplegar més coratge polític i empresarial. No amagar la veritat, a canvi dels vots que porten cap al centralisme ofegador. Cap a la congelació del progrés econòmic i social. Per què passa que s'enfonsen els sous dels treballadors i les pensions amb el govern del PP? Es tracta només de vots? Cal prestigi en tots els camps. Més i millor productivitat. Excel·lència en la feina ben feta. Empreses de tecnologia, automoció pròpia i no estrangera. Triplicar el pressupost dedicat a recerca i investigació. Més exportacions. Estudiar i aplicar-se més, millors resultats.

Els Nobel són aquells premis que mai recauen a les nacions que formen Espanya? Per tot això es treballa i es lluita a la nació catalana, que demana més llibertat i menys intervencionisme. La Catalunya pagadora no demana subvencions, sinó el que en justícia li correspon.

Palamós (Baix Empordà)

Fe d'Errades

A la portada nacional de la nostra edició d'ahir, on deia que els planetes descoberts es troben a 39 milions d'anys llum de distància, havia de dir que es troben a 39 anys llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia