El lector escriu

Levitar de felicitat

Felicito el Sr. Pere Bosch pel seu article del dia 22-02-17, tot i que per desgràcia som molts els que estàvem preparats per als comentaris un cop llegida la sentència. Encara recordo el moment que el Sr. Roca, en referència a la imputació de la seva clienta la infanta Cristina, amb un somriure sarcàstic assegurava que la seva clienta “no està gaire contenta”.

Evidentment si hagués actuat de manera menys sospitosa la felicitat seria més completa. Es curiós que el senyor Roca no trobi estranyes les societats fantasma que tenen com a objectiu obtenir beneficis econòmics de manera fraudulenta. Estem parlant de frau fiscal per evitar pagar impostos o de falsificació de factures. No crec que es pugui dir que el senyor Roca defensa els interessos públics, més aviat com diu el senyor Bosch es disfressa d'advocat de la defensa i fa mans i mànigues per evitar que la infanta s'assegui al banc dels acusats.

Aquest judici demostra que la justícia no es igual per a tothom. La gent està dolguda, sobretot si recordem aquell Sr. Roca que era al nostre govern de Catalunya i ens mereixa respecte i confiança.

I tant que el senyor Roca té tot el dret de levitar de felicitat. El seu bufet d'advocats rebrà clients d'aquesta mena, és a dir persones que han delinquit però esperen no ser condemnats. Mentre això passa els ciutadans normals i corrents assistim impotents a tanta comèdia mediàtica de paraules buides i falses. Només ens queda proclamar totes les vegades que siguin necessàries que la justícia espanyola no és igual per a tots. Amb jutges i advocats com els d'aquest cas les coses aniran pitjor i la decepció anirà en augment.

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia