El lector escriu

Ensenyar a viure la diversitat

Som globals, diversos, diferents. Tenim un món que hem de compartir les diferents cultures, ètnies, races, capacitats (mentals i físiques), estils, gustos... i, en canvi, penso que aquesta diversitat es té poc en compte a l'hora d'educar. Per això penso que és important dir-ho; és important ensenyar a viure en la diversitat, a mirar i respectar els que són diferents, els que surten de la “normalitat”.

Com a pares hem d'ensenyar als nostres fills a respectar i assumir la diversitat en el sentit més ampli de la paraula: diversitat funcional, ètnica, racial, d'estils de vida, sexualitat, etc. No seria sobrer que des dels diferents àmbits educatius es promogués una setmana de la diversitat, per tal d'apropar-la a les famílies. Si li donem tota la importància que té i treballem el respecte des de ben petits, podem aconseguir una societat oberta, respectuosa i plural, que valori positivament la diversitat. No és això el que volem? Penso que els mitjans podrien pressionar les institucions públiques perquè es fes possible aquesta setmana a les escoles, i aquesta és la finalitat de la meva carta.

Sabadell (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia