El lector escriu

Només una rosa

Sé del cert que és una batalla perduda, però vull, una vegada, més defensar el sentit que té el regal de la rosa per Sant Jordi, tal com era fa un temps: una tendra i romàntica tradició, i que l'esperit mercantilista ha esbiaixat del tot.

Tots el matins a primera hora surto a comprar la premsa, i el dia d'aquesta festivitat, la rosa per a la meva dona. Ho faig inclús més aviat perquè sigui la primera, i tingui més sentit i valor de les que li donaran al llarg del dia els del forn, el mercat, el banc, etc. Aquest any, no obstant, ja ha sigut el súmmum. Dijous passat, a la perfumeria se'm van anticipar!

Tinc també quatre filles, netes, dues secretàries... Saben, ho entenen, i no esperen la meva rosa. Tan sols vaig fer una excepció durant uns anys, amb la meva mare, quan va enviudar i jo era l'únic noi. Ella ja va morir fa anys, i ara només en regalo una.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia