El lector escriu

Mes d'abril

És en aquest mes d'abril quan apareixen els llibres dels grans escriptors; tant dels que ho són per la seva trajectòria literària com pels que ho són per la seva trajectòria mediàtica. Fins a mitjan abril hi ha un continu bombardeig de novetats tant en els mitjans especialitzats com a través de les seves pàgines web.

És com si el lector, habitual o no, no tingués sentit crític propi, com si només allò que no fan més que anunciar les editorials sigui el gran llibre de l'any, com si només aquells escriptors que tenen renom hagin escrit el gran llibre. I sobre tots en una boja carrera contra rellotge per veure qui ven més.

Sí, és ben cert que gràcies al dia de Cervantes, a la diada de Sant Jordi i a la Fira del Llibre les editorials i els escriptors faran el seu Nadal particular; però no s'adonen que el lector habitual, el que llegeix de veritat durant tot l'any, cada vegada més busca noves emocions i lectures més noves, més fresques, que li arribin a aquest lloc que només ell coneix i, sobretot, sense importar la data del calendari en què es publiquen.

Terrassa



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia